EB-L510U

Laserski projektor WUXGA

Svestrani laserski projektor s 5.000 lumena WUXGA performansi, idealan je kao zamjena za projektore s klasičnom lampom.

EB-L510U osnovni je laserski projektor za prostorije za sastanke i obrazovne ustanove, a idealan je za zamjenu postojećih modela koji rade uz pomoć lampe. Nudi izvanrednu svjetlinu od 5.000 lumena, WUXGA punu visoku razlučivost i niz sjajnih značajki kao što su HDBaseT i HDMI povezivanje, zrcaljenje zaslona i pomak objektiva.

Laserske performanse uz male troškove

EB-L510U nudi upečatljivu svjetlinu od 5.000 lumena i WUXGA punu visoku razlučivost po pristupačnoj cijeni, što znači da možete nadograditi na lasersku učinkovitost i pouzdanost bez značajnih dodatnih troškova. Kvalitetna i oštra slika i jednaka svjetlina bijele boje i svjetline u boji vašim će prezentacijama dati upečatljivost, čak i u vrlo osvijetljenim prostorijama.

Korisne značajke povezivanja

Ovaj projektor nudi niz praktičnih značajki povezivanja, uključujući HDBaseT za jednostavno žičano povezivanje preko jednog kabela, plus HDMI.

Pouzdan i izdržljiv

EB-L510U se temelji na Epsonovoj dokaznoj laserskoj tehnologiji koja nudi besprijekornu i pouzdanost bez dodatne brige, kako bi se troškove održavanja održalo na minimumu. Projektor je pokriven petogodišnjim jamstvom, 12.000-satnim jamstvom.

Jednostavna i prilagodljiva ugradnja

Pomak objektiva i manje, lakše kućište od proizvoda slične svjetline¹ olakšava postojeće uređaje zamijeniti s projektorom EB-L510U, dok laserska tehnologija znači da se ti projektori mogu montirati i mogu projicirati iz bilo kojeg kuta, što ih čini idealnima za bilo koju vrstu uporabe.

Elegantan novi dizajn

Svježi, novi dizajn kućišta znači da će EB-L510U izgledati potpuno prirodno čak i u najelegantnijim okruženjima s najnovijim stilskim linijama. Također, isporučuje se s odgovarajućim stražnjim poklopcem koji skrivaju vodiče i priključke a time osiguravaju moderan izgled.

Ključne značajke

  • Svjetlina od 5.000 lumena: Oštre slike i sjajne boje, čak i u dobro osvijetljenim prostorijama
  • WUXGA razlučivost: Oštra slika u punoj visokoj razlučivosti osigurava izvrsnu čitljivost
  • HDMI i HDBaseT: Najnovije funkcije za povezivanje maksimalno olakšavaju upotrebu
  • Jednostavna, fleksibilna ugradnja: Pomak objektiva te manje i lakše kućište olakšavaju ugradnju
  • Pouzdanost koja ne iziskuje nikakvu dodatnu brigu: Izdržljiva Epson tehnologija koju podržava petogodišnje jamstvo ili jamstvo na 12.000 sati rada