EB-L400U Laserski projektor WUXGA

EB-L400U osnovni je laserski projektor za prostorije za sastanke i obrazovne ustanove, a savršen je za zamjenu postojećih modela koji rade na temelju lampe. Nudi svjetlinu od 4.500 lumena, detaljnu WUXGA razlučivost i niz korisnih mogućnosti povezivanja.

Laserske performanse uz male troškove

EB-L400U nudi impresivnu svjetlinu od 4500 lumena i WUXGA Full HD razlučivost po pristupačnoj cijeni, što znači da svoj rad možete poboljšati njegovom laserskom učunkovitošću i pouzdanošću, bez visokih troškova. Kvalitetna i oštra slika i jednaka svjetlina bijele boje i svjetline u boji vašim će prezentacijama dati upečatljivost, čak i u vrlo osvijetljenim prostorijama.

Pouzdan i izdržljiv

EB-L400U temelji se na dokazanoj Epsonovoj laserskoj tehnologiji koja nudi visoku pouzdanost s troškovima održavanja svedenima na minimum. Projektor je pokriven petogodišnjim jamstvom s12.000-satnim jamstvom.

Jednostavna i prilagodljiva ugradnja

Kućište koje je manje i lakše od onih drugih proizvoda slične svjetline¹ olakšava zamjenu postojećih uređaja s uređajem EB-L400U, dok upotreba laserske tehnologije omogućuje ugradnju tih projektora pod bilo kojim kutom, što ih čini idealnima za svaku priliku.

Elegantan novi dizajn

Osvježeno i novo kućište znači da će EB-L400U izgledati potpuno prirodno čak i u najelegantnijim okruženjima s najnovijim stilskim linijama.

Ključne značajke

  • Svjetlina od 4.500 lumena: Oštre slike i sjajne boje, čak i u dobro osvijetljenim prostorijama
  • WUXGA razlučivost: Oštra slika u punoj visokoj rezoluciji osigurava izvrsnu čitljivost
  • Jednostavna, fleksibilna ugradnja: Manje i lakše kućište olakšava ugradnju
  • Pouzdanost koja ne iziskuje nikakvu dodatnu brigu: Izdržljiva Epson tehnologija podržana s pet godina ili 12.000-satnim jamstvom
  • Prilagodljive mogućnosti spajanja: Sadrži dva HDMI priključka, USB i LAN za jednostavnu integraciju