EB-L25000U

Epson je projektirao 3LCD laserski projektor od 25.000 lumena

Svestran, snažan i izdržljiv instalacijski projektor koji je sa svojih 25.000 lumena, najsvjetliji 3LCD laserski projektor na tržištu.

EB-L25000U objedinjuje 3LCD tehnologiju, 4K poboljšanje i objektiv kompatibilan s 4K te zahvaljujući tome nudi potpunu fleksibilnost i izvanrednu razlučivost. Te značajke zajedno sa zatvorenom optičkom jedinicom i jednostavnom instalacijom čine ga idealnim projektorom za zadimljena okruženja kao što su koncerti ili događanja uživo.

Projekcija iz bilo kojeg kuta

Naši laserski projektori pružaju vam maksimalni kreativni potencijal u širokom rasponu različitih prostora. Budući da EB-L25000U omogućuje instalaciju od 360 stupnjeva i iznimnu sposobnost pomaka leće, odlikuje se izvanrednom fleksibilnošću. Sadržaj možete projicirati u bilo kojem smjeru te pomoću cijelog niza značajki za prilagodbu stvoriti savršene slike na gotovo svim površinama, čak i na neravnim predmetima za projekcijsko mapiranje.

Manji i svjetliji

EB-L25000U manji je i laganiji od konkurentskih projektora2, pa ga je lakše prenositi i instalirati te se može postaviti u manje prostore. Zahvaljujući novooptimiziranom rashladnom sustavu može se rotirati i nagnuti za 360 stupnjeva te projicirati pod bilo kojim kutom, a cjevasti okvir i konstrukcija osnovne ploče jamče izdržljivo kućište otporno na udarce.

Revolucionarna projektorska tehnologija

Zatvorena optička jedinica i neorgansko fosforno kolo znače da EB-L25000U omogućuje 20.000 sati pouzdane upotrebe bez održavanja3, noseći se bez problema čak i s vrlo zadimljenim okruženjima kao što su koncertne dvorane i kazališta.

Svestranost i visoka razlučivost

Zahvaljujući Epsonovoj tehnologiji 4K poboljšanja, koja prebacuje piksele 0,5 mm dijagonalno radi udvostručavanja rezolucije, kao i širokom rasponu opcija objektiva s podrškom za 4K, L25000U omogućuje projiciranje jasnih i oštrih slika visoke razlučivosti.

Ključne značajke

  • Naš dosad najsvjetliji projektor: S 25.000 lumena, najsvjetliji 3LCD laserski projektor na tržištu
  • Izdržljiva pouzdanost: Zatvorena optička jedinica radi zaštite od prašine i dima
  • Neorgansko fosforno kolo: Neorganske ploče i neorgansko fosforno kolo za dulji radni vijek
  • Tehnologija 4K poboljšanja: Epsonova tehnologija 4K poboljšanja znači jasne slike visoke definicije
  • Manji i svjetliji: Laganiji i kompaktniji od sličnih proizvoda, za lakoću upotrebe