EB-L1710S

Jarki SXGA+ projektor

Svestrani 3LCD laserski projektor od 15.000 lumena nudi iznimnu pouzdanost pa o njemu ne morate brinuti, kao i oštre živopisne slike s SXGA+ rezolucijom.

Zbog iznimno jarke izvedbe SXGA+ od 15.000 lumena i bogatih živopisnih boja instalacijski laserski projektor EB-L1710S idealan je izbor za velike prostorije i velike prostore. Osim pouzdane izvedbe, što znači da o njemu ne morate brinuti, nudi vam i fleksibilnu instalaciju, zbog čega predstavlja namjensko rješenje za situacije koje zahtijevaju maksimalnu izvedbu i trajnost.

Laserski oštre slike

Budite sigurni da vaše prezentacije, slike i video ostavljaju snažan dojam živopisnom i jasnom projekcijom koju nudi ovaj laserski 3LCD projektor. Osmišljen je za veće prostore, a njegove SXGA+ slike visoke rezolucije živopisne su i jarke, čak i pri dnevnom svjetlu, dok tehnologija neorganskog fosfornog kola daje vrhunsku otpornost na svjetlost i toplinu u svrhu iznimne pouzdanosti koja traje do 83.000 sati¹.

Prilagodljiv smještaj

Zahvaljujući bogatoj ponudi motoriziranih leća, koja uključuje i opcijsku leću ultrakratkog dometa (UST), ovaj projektor odlikuje se fleksibilnom mogućnošću postavljanja u rasponu od 360°, što vam omogućuje da ga postavite gotovo bilo gdje – bez gubitka svjetline ili iskrivljenja slike. Projektor ima i ugrađenu kameru radi precizne kalibracije i snimanja dijagnostičkih slika (to je moguće u potpunosti onemogućiti kako bi se spriječio pristup na daljinu).

Svestrani novi softver

Od prosinca 2017. svi modeli serije EB-L1000 mogu koristiti prednosti Epsonovog profesionalnog alata za projektore. Pomoću tog softvera moći ćete jednostavno i brzo odmah nakon kupnje postaviti veći broj projektora te se služiti naprednim tehnikama, kao što su mapiranje projekcije i pretapanje rubova.

Brzo postavljanje

Brzo započnite s radom zahvaljujući funkciji memorije leća, koja pohranjuje postavke projektora kao što su položaj slike, fokus i zoom, te im omogućuje brz pristup pri projiciranju slika u različitim omjerima ili pri uporabi različitih leća.

Ključne značajke

  • Tehnologija laserskog izvora svjetlosti: Iznimna svjetlina i boja uz pouzdanost o kojoj ne morate brinuti
  • Oštre jasne slike: Izvanredna jasnoća i velik broj detalja za oštre slike i čitljiv tekst
  • Svestrani novi softver: Postavite instalacije s većim brojem projektora i iskoristite napredne projekcijske tehnike
  • Fleksibilna instalacija u rasponu od 360°: Istinska fleksibilnost bez prelamanja slike ili gubitka svjetline
  • Bez briga: Proizvod ima jamstvo od 5 godina, odnosno 20.000 sati rada