EB-1795F

Iznimno mobilni poslovni projektor

Inteligentni, iznimno mobilni HD1080p projektor visoke razlučivosti za poslovne korisnike u pokretu spaja vrhunsku kakvoću slike, jednostavno postavljanje i potpunu prenosivost.

Ovaj iznimno mobilni projektor savršen je za ljude koji su stalno u pokretu i često održavaju prezentacije na lokacijama klijenata, jer nudi dobitnu kombinaciju ultratankog, laganog dizajna, iznimne kvalitete slike i naprednih funkcija. Uz klasičnu žičanu i ugrađenu bežičnu spojivost, postavljanje u kratkom vremenu i niz naprednih značajki ovo je idealan alat za uglađene prezentacije.

Potpuna prenosivost

Ovaj projektor iznimno tankog formata i lagane izvedbe idealan je za sve koji su u pokretu. Uz projektor je priložena torba za nošenje, a jednostavno stane i u standardnu torbu za prijenosno računalo.

Izvanredna kvaliteta slike

Uživajte u vrhunskoj kvaliteti slike i zadivljujućim prirodnim bojama uz 3200 lumena izlaznog bijelog i obojenog svjetla zahvaljujući Epsonovoj 3LCD tehnologiji. Tehnologija vjernih boja omogućuje vjernu reprodukciju boja kakve trebaju biti, a omjer kontrasta od 10.000 : 1 visoku oštrinu i jasnoću projiciranih slika.

Istinski doživljaj velikog platna

Naša rješenja za projiciranje koriste najnoviju tehnologiju koja omogućuje dijeljenje sadržaja i prezentacije zadivljujuće vjernih boja na različitim zaslonima do veličine 300 inča uz punu HD rezoluciju.

Jednostavno postavljanje

Uz automatsko okomito i vodoravno ispravljanje trapezoidne slike te prilagođavanje veličini zaslona projektor se brzo postavlja na gotovo svakoj lokaciji. Kratak raspon dometa projicira veliku sliku s manje udaljenosti tako da se svi sudionici sastanka mogu smjestiti iza projektora s obzirom da prednji ispuh usmjerava vrući zrak u suprotnom smjeru. Projektor ima posebnu funkciju za automatsko uključivanje kada se otkrije ulazni signal, a NFC omogućuje jednostavno povezivanje s mobilnim uređajima pomoću ugrađene Wi-Fi spojivosti.

Ključne značajke

  • Izvanredna kakvoća slike: Snop bijele svjetlosti i snop svjetlosti u boji jačine 3200 lumena
  • Funkcija prezentacije gestama: Upravljajte prezentacijom rukama
  • Vodoravno i okomito ispravljanje trapezoidne slike: Slajdovi i slike mogu se poravnati, a iskrivljenja ispraviti
  • Bežična spojivost: Projektor možete jednostavno povezati putem NFC-a ili bežično
  • Lagan i ultratankog oblika: Stane u torbu za prijenosno računal