EB-1485FI

Interaktivni laserski zaslon

Ovo rješenje za laserski zaslon u punoj visokoj rezoluciji omogućuje prilagodljivost rada prilikom dijeljenja sadržaja i fleksibilnog spajanja.

Preoblikujte svoje radno mjesto s ovim velikim zaslonom promjenjive veličine, koji poboljšava suradnju i angažman te potiče veću razmjenu znanja s kolegama, klijentima ili delegatima upotrebom najnovijih i najsvestranijih mogućnosti spojivosti. EB-1485Fi dizajniran je kako bi bio jednostavan za upotrebu, obogaćujući suradnju i prilagodljivost u radnim okruženjima.

Fleksibilne mogućnosti i veličine zaslona

Omogućite dojmljive sesije pomoću višedodirnog zaslona do 100 inča (16 : 9 pri samostalnoj upotrebi), 120 inča (16 : 6 pri samostalnoj upotrebi) ili 155 inča upotrebom Epsonove značajke DuoLink, koja objedinjuje dva interaktivna zaslona pomoću ugrađenog pretapanja rubova.

Promiče suradnju i povezivost

Intuitivno korisničko sučelje jednostavno za upotrebu, novi dodirni početni zaslon i novi interaktivni izbornik OSD omogućuju jednostavno postavljanje i upotrebu značajki. Sadrži olovku osjetljivu na višestruki dodir i mogućnosti dodira prstom, bežičnu spojivost s vlastitim uređajima (BYOD) i zrcaljenje zaslona (Miracast). Ima i sigurne alate za suradnju između korisnika i niz snažnih mogućnosti spojivosti, putem bežične i žičane mreže, uključujući HDBaseT i HDMI izlaz. Aplikaciju Epson iProjection može se besplatno preuzeti i omogućuje besprijekorno bežično spajanje i kontrolu suradnje s više uređaja i platformi. Kompatibilna je sa sustavima Windows i iOS te s paketom usluga sustava Office 365, što omogućuje upotrebu aplikacija sustava Office putem računala i tableta.

Klizni podijeljeni zaslon

Kombinirajte do četiri izvora, poput prezentacija i sustava za videokonferencije s višestrukih izvora videozapisa, kako biste optimizirali interakciju na sastancima.

Tehnologija bez brige o održavanju

Nakon instalacije može se upotrebljavati do 20.000 sati bez ikakvog održavanja, a petogodišnje jamstvo pruža vam dodatnu bezbrižnost. Pomaže pri smanjenju troškova rada, što znači da ga možete jednostavno postaviti i nastaviti s radom bez brige o naknadnom održavanju.

Ključne značajke

  • Fleksibilne mogućnosti i veličine zaslona: Može se prilagoditi potrebama korisnika u svim radnim okruženjima
  • Sveobuhvatni interaktivni zaslon za sastanke: Kombinira višestruke resurse u jedan uređaj za interaktivnu suradnju
  • Povećajte produktivnost i spretnost tijekom rada: Istodobno dijelite i prikazujte sadržaj s niza različitih uređaja
  • Klizni podijeljeni zaslon: Do četiri prikaza zaslona u jednoj slici – projicirajte slike iz različitih izvora
  • Jednostavna instalacija: Brzo postavljanje uz funkciju automatskog podešavanja kalibracije