EB-1480FI

Interaktivni laserski zaslon

Ovo rješenje za laserski zaslon u punoj visokoj rezoluciji omogućuje veću prilagodljivost rada i predstavlja ekonomičan način ažuriranja postojećeg Epsonovog modela izuzetno kratkog dometa.

Preoblikujte svoje radno mjesto s ovim velikim, višedodirnim zaslonom u punoj visokoj rezoluciji i promjenjive veličine do 100 inča, koji poboljšava suradnju i angažman te potiče veću razmjenu znanja upotrebom najnovijih i najsvestranijih mogućnosti spojivosti. Interaktivnost dodirom prsta dostupna je putem neobavezne jedinice, međutim ovaj model možete upotrebljavati s prethodnim kompatibilnim Epsonovim jedinicama za upotrebu tehnologije dodira prstom.

Ekonomičan način nadogradnje postojećeg Epsonovog zaslona ultrakratkog dometa

EB-1480Fi kompatibilan je s postojećim Epsonovim instalacijama iznimno kratkog dometa i može se upotrebljavati s unaprijed postavljenim nosačima, kontrolnim kutijama i jedinicama za upotrebu tehnologije dodira prstom. To znači da možete izvršiti nadogradnju kako biste na pristupačniji način iskoristili prednosti novog laserskog zaslona i najnovijih značajki.

Promiče suradnju i povezivost

Intuitivno korisničko sučelje jednostavno za upotrebu, novi dodirni početni zaslon i novi interaktivni izbornik OSD omogućuju jednostavno postavljanje i upotrebu značajki. Sadrži olovku osjetljivu na višestruki dodir i dodatne mogućnosti dodira prstom, bežičnu spojivost s vlastitim uređajima (BYOD) i zrcaljenje zaslona (Miracast). Ima i sigurne alate za suradnju između korisnika i niz snažnih mogućnosti spojivosti, putem bežične i žičane mreže. Aplikaciju Epson iProjection može se besplatno preuzeti i omogućuje besprijekorno bežično spajanje i kontrolu suradnje s više uređaja i platformi. Kompatibilna je sa sustavima Windows i iOS te s paketom usluga sustava Office 365, što omogućuje upotrebu aplikacija sustava Office putem računala i tableta.

Klizni podijeljeni zaslon

Kombinirajte do četiri izvora videozapisa na jednom zaslonu, poput sustava za videokonferencije i prezentacija, kako biste optimizirali interakciju na sastancima.

Tehnologija bez brige o održavanju

Nakon instalacije može se upotrebljavati do 20.000 sati bez ikakvog održavanja, a petogodišnje jamstvo pruža vam dodatnu bezbrižnost.

Ključne značajke

  • Fleksibilne mogućnosti i veličine zaslona: Može se prilagoditi svim radnim okruženjima ovisno o potrebama korisnika
  • Sveobuhvatni interaktivni zaslon za sastanke: Kombinira višestruke resurse u jedan uređaj za interaktivnu suradnju
  • Povećajte produktivnost i spretnost tijekom rada: Istodobno dijelite i prikazujte sadržaj s niza različitih uređaja
  • Klizni podijeljeni zaslon: Do četiri prikaza zaslona u jednoj slici – projicirajte slike iz različitih izvora
  • Jednostavna instalacija: Brzo postavljanje uz funkciju automatskog podešavanja kalibracije