Druženje i prezentacija LINEA RESEARCH pojačala i nove “IV” serije COMMUNITY PROFESSIONAL zvučnika.

Linea Research

Britanska tvrtka Linea Research je više od 15 godina prisutna na polju razvoja, proizvodnje i prodaje pojačala i DSP procesora. U početku samo kao OEM isporučitelj za renomirane svjetske proizvođače profesionalne audio opreme (Danley, Tannoy, Outline, Turbosound, ..), ali s vremenom i sa isporučenih preko 100.000,00 uređaja pozicionirali su se kao jedan od najpouzdanijih partnera i sinonim za kvalitetu u profesionalnom audio svijetu.

Pod vlastitim imenom su razvili i proizveli instalacijske serije pojačala i DSP procesora koja su prošla rigorozne testove na vodećim europskim i svjetskim glazbenim festivalima te se još jednom potvrdili kao predvodnik u samom vrhu svjetske ponude profesionalnih instalacijskih pojačala.
HUST d.o.o. kao LINEA RESEARCH predstavnik za Hrvatsku je tako upotpunio svoju ponudu s vodećim svjetskim proizvođačem profesionalnih audio pojačala.

Community Professional Loudspeakers

Nova COMMUNITY PROFESIONAL “IV” serija modularnih vertikalnih “array” zvučnika dodatno pozicionira COMMUNITY kao vrh svjetske ponuda profesionalnih instalacijskih zvučnika.

Promo film – COMMUNITY

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=4b3aXYJySh4″ alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Promo film – COMMUNITY IV6 Modular Vertical Array

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=eM2LT_lYV3U” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]