COMMUNITY D5

Stropni ugradni 2-way zvučnik s pozadinskom kutijom

ima performanse 6″ ili većih zvučnika u dimenzijama 5″

Opis

Kada trebate zvučnik koji odgovara dimenzijama manjih i plićih prostora onda je Community D5, Two-way, full-range, koaksijalni zvučnik za Vas! D5 nudi svestranost dizajnerima, ali i izvođačima radova da ga postave tamo gdje drugi zvučnici ne odgovaraju, a da je to i dalje za high-end ugradni stropni zvučnik. Ovaj inovativni proizvod pruža performanse inače povezane sa 6″ ili većim modelima zvučnika, a da je u dimenzijama jednak 5″ zvučniku! D5 je preporučljivo postavljati na mjesta gdje je potrebno jasno i glasno prenijeti poruku ili gdje je srednja jačina pozadinske glazbe poželjna.

Pogodan je za razne prostorije povezane s edukacijom, manje prostore aerodroma i autobusnih kolodvora, restorane, kafiće te privatne kuće visokog standarda. Posebno su učinkoviti kada su u sustavu s D10SUB subwooferima.

Pravilan koaksijalni dizajn koristi zasebne magnete za LF i HF membrane kako bi se smanjilo izobličenje zvuka. Koriste se trenutno najbolje membrane u industriji, što dopušta 3dB do 6dB višu izlaznu razinu signala, a zahtijevaju upola manje snage od konkurentskih proizvoda.

Patentirana Tru-Phase™ waveguide tehnologija i savršeno centrirana membrana proizvodi široki kut zračenja i do 16kHz. Community patentirana Carbon Ring Cone Technology™ povećava efekt stožastog područja širenja zvuka što još dodatno smanjuje izobličenja, a jačanje konusa doprinosi većoj izdržljivosti.

Ekskluzivna Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologija postave zvučnika omogućuje ubrzanu postavu i smanjenje vremena potrebnog za ugradnju. Selektor snage s prednje strane zvučnika omogućuje brzu prilagodbu 70V/100V sustava kao i setiranje na nisko-ohmski način rada. D5 zvučnik dostupan je u standardnoj bijeloj ili crnoj boji.

COMMUNITY D5 – 360° VIDEO

For privacy reasons Umetnite Youtube ili Vimeo kod za ugradnju needs your permission to be loaded. For more details, please see our Opći uvjeti.
I Accept

Karakteristike:

– Tip: Two-way, full-range, koaksijani stropni zvučnik

– Woofer: LF 1x 5″

– Tweeter: HF 1x 1″ exit compression driver

– Mrežica zvučnika: Plastificirana, čelik, u bijeloj ili crnoj boji

– Kućište: Pocinčani čelik otporan na koroziju

– Zaštita membrane zvučnika: Samo resetirajući tranzistorski osigurač

– Impedancija: 8Ω

– Nazivna snaga RMS: 100W @ 8Ω

– Muzička snaga PMS: 250W @ 8Ω

– Priključak transformatora za 100V: 7.5-15-30-60W

– Kontrola odabira zvučničke snage: Potenciometar na prednjoj strani zvučnika

– Zvučni tlak kod 1W/1m: 93 dB

– SPL: 113 dB / 119 dB (8Ω peak)

– Kut disperzije kod (1kHz do 6kHz): 115° konusno

– Kut disperzije kod (500Hz do 6kHz): 130° konusno

– Frekvencija skretnice(Crossover Frequency): 1.6 kHz

– High pass filter: 65 Hz high pass filter

– Sigurnosni sustav: Sigurnosni sustav montaže zvučnika u četiri točke

– Dimenzije otvora za montažu: 222 mm

– Vanjska dimenzija zvučnika: 249 mm

– Ugradna dubina zvučnika: 172 mm

– Masa: 4.7 kg

– Garancija: 5 godina