COMMUNITY D4LP

Stropni ugradni 2-way zvučnik

s pozadinskom kutijom niskog profila

Opis

Community D4LP je poseban zvučnik, zvučnik je pliće izrađen od svih ostalih konkurentskih zvučnika iste klase, čime se omogućuje njegovo korištenje u zatvorenim plitkim prostorima, dok se zadržavaju ukupne karakteristike D serije zvučnika! Ukupne dubine od samo 9cm, D4LP rješava probleme prostora koje konkurentski zvučnici ne mogu.

Kao najplići član D serije, Community D4LP ima sve napredne značajke svojih većih komplementarnih zvučnika iste serije s performansama koje premašuju malu dimenziju D4LP zvučnika, s neznatnom redukcijom niskih tonova. D4LP je pogodan za objavljivanje pozadinskih poruka, pozadinsku glazbu, ili kako bi se upotpunila zvučna slika ostalih većih modela, D4LP je zaista svestran zvučnik u tako malom pakiranju.

Pogodan je za razne prostorije povezane s edukacijom, manje prostore aerodroma i autobusnih kolodvora, restorane, kafiće te privatne kuće visokog standarda. Posebno su učinkoviti kada su u sustavu s D10SUB subwooferima.

Pravilan koaksijalni dizajn koristi zasebne magnete za LF i HF membrane kako bi se smanjilo izobličenje zvuka. Koriste se trenutno najbolje membrane u industriji, što dopušta 3dB do 6dB višu izlaznu razina signala, a zahtijevaju upola manje snage od konkurentskih proizvoda.

Patentirana Tru-Phase™ waveguide tehnologija i savršeno centrirana membrana proizvodi široki kut zračenja i do 16kHz. Community patentirana Carbon Ring Cone Technology™ povećava efekt stožastog područja širenja zvuka što još dodatno smanjuje izobličenja, a jačanje konusa doprinosi većoj izdržljivost.

Ekskluzivna Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologija postave zvučnika omogućuje ubrzanu postavu i smanjenje vremena potrebnog za ugradnju. Selektor snage s prednje strane zvučnika omogućuje brzu prilagodbu 70V/100V sustava kao i setiranje na nisko-ohmski način rada. D4LP zvučnik dostupan je u standardnoj bijeloj ili crnoj boji

COMMUNITY D4LP – 360° VIDEO

For privacy reasons Umetnite Youtube ili Vimeo kod za ugradnju needs your permission to be loaded. For more details, please see our Opći uvjeti.
I Accept

Karakteristike:

– Tip: Two-way, full-range, koaksijalni stropni zvučnik

– Woofer: LF 1x 4.5“

– Tweeter: HF 1x 0.75“

– Mrežica zvučnika: Plastificirana, čelik, u bijeloj ili crnoj boji

– Kućište: Pocinčani čelik otporan na koroziju

– Zaštita membrane zvučnika: Samo resetirajući tranzistorski osigurač

– Impedancija: 8Ω

– Nazivna snaga RMS: 60W @ 8Ω

– Muzička snaga PMS: 150W @ 8Ω

– Priključak transformatora za 100V: 3.75-7.5-15-30W

– Kontrola odabira zvučničke snage: Potenciometar na prednjoj strani zvučnika

– Zvučni tlak kod 1W/1m: 93 dB

– SPL: 110 dB / 116 dB (8Ω peak)

– Frekventno područje: 90 Hz – 18.5 kHz

– Kut disperzije kod (1kHz do 6kHz): 130° konusno

– Kut disperzije kod (500Hz do 6kHz): 140° konusno

– Frekvencija skretnice: 2 kHz

– High pass filter: 90 Hz high pass filter

– Sigurnosni sustav: Sigurnosni sustav montaže zvučnika u dvije točke

– Dimenzije otvora za montažu: 222 mm

– Vanjska dimenzija zvučnika: 249 mm

– Ugradna dubina zvučnika: 9.2 mm

– Masa: 3 kg

– Garancija: 5 godina