CHAMP 2

Champ serija profesionalnih pojačala

ima što mnogi u audio industriji smatraju nemogućim: pojačalo bez ventilatora sposobno za reprodukciju high-end glazbenog zvuka, visoke dinamike i pouzdanosti

Opis

Champ serija profesionalnih pojačala ima ono što mnogi u audio industriji smatraju nemogućim: pojačalo bez ventilatora sposobno za reprodukciju high-end glazbenog zvuka, visoke dinamike i pouzdanosti. Pojačala moraju funkcionirati u zahtjevnim uvjetima, mjestima na kojima je zrak pun prašine, nikotina i masnoća. Pojačala veće snage generiraju i veću toplinu, te zbog toga obično imaju ugrađene ventilatore kako bi zadržati svoje elektroničke sklopove hladnima.

Nažalost, to hlađenje ventilatorima zadaju teške glavobolje kada se koriste pojačala velike snage. Ventilatori osim što stvaraju dodatnu buku, nakon nekoga vremena bivaju zagušeni prašinom, što najčešće dovodi do pregrijavanja pojačala i konačno do pregaranja pojačala. Pojačalo bez ventilatora čini se logičnom stvari, ali do sada u praksi ta ideja nikada nije uspijela saživjeti kod snažnijih i visoko kvalitetnih pojačala. Elektronika jednostavno proizvodi više topline nego šta je jedinica je u stanju trošiti.

Nema ventilatora, ali ima jedinstvena hladila! To je Champ serija pojačala!

CHAMP-serija, uvodi jedinstveno, jednostavno dizajnirano hladilo koje je montirano na obje strane pojačala da bi odvodilo toplinu. Što to znači? Manje održavanja, bez godišnje izmjene ventilatora ili filtera za prašinu. Nema više neželjene buke od rotirajućih ventilatora. Champ pojačala se oslanjaju na konvekcijsko hlađenje, jedinstvenu značajku u svojoj klasi izlaznih pojačala!

APC upravljanje energetskim sklopom dizajnirano je posebno za Champ seriju pojačala. To je jedno od najinteligentnijih riješenja zaštite pojačala ikada dizajnirano; jednostavno zato što obavlja svoj posao bez tipičnog utjecaja na dinamičke karakteristike glazbe. APC omogućava korisniku da unaprijed podesi potencijal snage pojačala, a da pritom zadrži visoke rezerve snage i tako omogućava pojačalu da proizvodi čistu snagu. Neprestana analiza dolaznog signala glazbe omogućava kvalitetno održavanje dinamičkog raspona. Dodatni ultra brzi peak limitator izbjegava da pojačalo uđe u clipping.

Upečatljiv dizajn i tehničke inovacije Champ serije postavile su nove granice po pitanju standarda… Svejedno da li vam pojačalo treba za audio i video, za primjenu u studiju, za live nastupe, kod kuće ili u ugostiteljstvu, iskusite čistu glazbenu snagu CHAMP-2 pojačala!

Tehničke karakteristike:

Izlazna RMS snaga:

Bridge mod-mono: 750W

2 kanala mod 8Ω: 200W/kanalu

2 kanala mod 4Ω: 250W/kanalu

2 kanala mod 2.7Ω* 450W/kanalu

Raspon frekvencija: (0, -0.5 dB) 10 Hz – 50 kHz

THD: <0.05%

Noise: >100dBV

Gain: 30dB (36dB u bridge modu)

Dinamička razina APC-a: premjestivo 2-3Ω ili 4-8Ω

Efikasnost: dinamički program od 10dB pri 1V izlaza je 70%

Dimenzije HxWxD mm: 483x44x360mm

Masa: 7.5kg