BIAMP DEVIO

BIAMP DEVIO CR-1, DTM-1 i DCM-1

Sustav za audio-video konferenciju pomoću samo jednog USB 3.0 kabela!

Opis:

Devio CR-1 je centralni uređaj Devio sustava koji omogućuje jednostavno proširenje osobnog računala u sustav za audio-video konferenciju pomoću samo jednog USB 3.0 kabela! Korištenje audio-video tehnologije nikada nije bila jednostavnije!

Spajanjem osobnog računala na Devio CR-1 sustav omogućuje se korištenje Devio „beamforming mikrofona“ (mikrofon s tehnologijom praćenja usmjerenog snopa zvučnih valova), zvučnika postavljenih u prostoriji, jednog ili dva ekrana za dijeljenje sadržaja dok sustav nudi više USB priključaka za spajanje računalne periferije kao što je na primjer web kamera za video konferenciju. Tehnologija automatskog poništenja jeke kao i automatska regulacija glasnoće osiguravaju svima koji sudjeluju u sastanku da se razgovijetno, glasno i jasno mogu razumjeti sa svima koji ih slušaju ili gledaju.

Video prezentacija:

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=8q7mN1WvGaU” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

S obzirom da se videokonferencija odvija preko osobnog računala, Devio bez poteškoće radi s raznim programima za videokonferenciju uključujući Microsoft Skype for Business (Microsoft Lync®),Microsoft Skype®, Citrix GoToMeeting®, Cisco WebEx®, and Google Hangouts™.

Značajke uređaja:

– Pomoću samo jednog USB 3.0 kabela ostvarije se spajanje na audio-video konferenciju.

– DisplayLink integrirana tehnologija za spajanje računala na razne ekrane

– HDMI spajanje za ekrane.

– Tehnologija automatskog poništenja jeke.

– Tehnologija automatskog poglašnjavanja zvuka.

– Tehnologija automatske regulacije mikrofona.

– Integrirano 20W pojačalo za zvučnike.

– Pribor za postavu uređaja ispod stola.

– Dvije godine garancije proširive na četri.

Primjer upotrebe:

[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=XrreuRkpWBw” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Mikrofoni:

Devio sustav koristi dva tipa mikrofona, DTM-1 i DCM-1. DTM-1 je stolni mikrofon dok je DCM-1 stropni mikrofon. Zahvaljujući izboru dvije vrste mikrofona omogućena je izbor lokacije koja najbolje odgovara potrebama sudionika ili izgledu prostorije.

Svaki Devio mikrofon ima tehnologiju aktivnog praćenja govornika pomoću tri mikrofona postavljenih u tri zone od 120 stupnjeva, pružajući tako potpunu pokrivenost prostora. Mikrofoni su tehnološki dizajnirani da mogu „inteligentno“ pratiti govornike i međusobno ih umiješavati kako bi razgovor u prostoriji bio u potpunosti razumljiv svim sudionicima, pogotovo onima koji su na udaljenim lokacijama. Sudionici koji nisu na sastanku prisutni imaju doživljaj kao da sjede zajedno s ostalima za stolom.

Ovisno o veličini sobe za sastanke koriste se jedan ili dva mikrofona. Spajanje dodatnog mikrofona je jednostavno po principu “plug & play“.

Značajke mikrofona:

  • Tri osam segmentna mikrofona.
  • Tehnolgija aktivnog praćenja govornika.
  • Tri zone aktivnog praćenja zvuka od 120° koje pokrivaju 360° prostorije.
  • Tehnologij automatskog praćenja zvuka, osjetljivost na govor.
  • LED indikacije stišanosti mikrofona.
  • Dvije opcije odabira usmjeravanja mikrofona (DTM-1).
  • Četri opcije odabira postave mikrofona (DTM-1).
  • Pribor za učvršćenje mikfrona u stropu (DCM-1).
  • Dvije godine garancije proširive na četiri.
[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=f60AIm2Gd8Q” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]
[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=WAzIhceeyUY” alignment=”” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Preuzmi materijale: