ALINP

Zidni aktivni panel

lokalnih audio ulaza s kontrolom

Opis

U mnogim slučajevima i aplikacijama lokalni audio ulazi s kontrolom mogu biti prilično korisni i uštedjeti mnogo muke i novaca. Bez kompleksnih višestrukih tipki za kontrolu, samo spojite i kontrolirajte – ništa više, ništa manje.

Zamislite učionicu, sobu za sastanke ili sobu za prezentacije gdje svaki tren drugi korisnik želi nešto prezentirati ili spojiti nekakav audio izvor na sustav ozvučenja, ALINP uređaj omogućava da povezivanje i kontrola postanu tako jednostavni i što je najvažnije – pouzdani, bez potrebe za skupom dodatnom opremom, punom naprednih funkcija koje korisniku nisu potrebne.

ALINP lokalni audio ulaz omogućava spajanje i kontrolu 2 različita lokalna audio ulaza: linijski audio ulaz putem 2RCA konektora i mikrofonski putem 3-pinskog XLR konektora. Ulazi se sumiraju u mono signal pomoću ugrađenog mic/line pretpojačala s odvojnim transformatorom za sprječavanje interferencija i utjecaja drugih signala. Na taj način ALINP zauzima samo jedan mic/line ulaz na centralnoj jedinici.

Obzirom da se ALINP napaja putem fantomskog napajanja (24/48 VDC) to ga čini vrlo svestranim uređajem koje može raditi u različitim audio sustavima s različitom opremom. ALINP se ugrađuje u standardne zidne ugradne kutije te se montira putem dva vijka (3mm).

Karakteristike:

– Vanjske dimenzije: 83 x 83 mm

– Dubina za ugradnju: 45 mm

– Dimenzije otvora za ugradnju: 51 x 51 mm

– Frekventni raspon: MIC: 150Hz – 20kHz / Line: 50Hz -20kHz

– Maksimalna potrošnja: <1W

– Regulacija: linearna

– Audio ulazi: 1x mikrofonski balansirani XLR 3p / 1x linijski nebalansirani 2RCA

– Maksimalni presjek kabela: 2,5 mm²

– Ulazna impedancija: MIC: 4kΩ / Line: 8.5kΩ

– Maksimalna dužina kabela: 600 m

– Napajanje: phantom (24 / 48 VDC)

– Tip konektora: 3-pinski euroblok

– SNR nivo: > 86dB

– T.H.D.: < 0.05%

– Osjetljivost: nebalansirani linijski: 370mV / balansirani mikrofonski: 16mV