Yamaha MusicCast WXAD-10

WXAD-10 ima bežične mrežne mogućnosti visokih performansi koje vam omogućuju strujanje digitalnog glazbenog sadržaja s vašeg pametnog telefona ili tableta, kao i glazbene biblioteke s vašeg računala ili mrežne pohrane, plus razne mrežne usluge streaminga i internetski radio – za pristup glazbi koju želite. Uz to, uz značajke MusicCasta, možete dijeliti glazbu na uređajima s omogućenim MusicCastom u drugim prostorijama vašeg doma.

Jednostavno povežite WXAD-10 sa svojim postojećim audio sustavom. Bežična reprodukcija glazbe uz Bluetooth® i Airplay®, streamanje glazbe i još mnogo toga da biste uživali kao nikada prije. Također je kompatibilan s Yamahinim bežičnim glazbenim MusicCast sustavom, tako da možete dodati svoje audio komponente u svijet MusicCasta i beskrajno proširiti svoje mogućnosti slušanja glazbe. WXAD-10 donosi inteligentne nove funkcije u vaš trenutni sustav čineći ga “pametnim” sa svim najnovijim, prikladnim značajkama.

MusicCast nova je revolucija u internet glazbi, možete koristiti sve svoje MusicCast proizvode zajedno ili odvojeno, izbor je na vama. Upravljajte sustavom iz jedne aplikacije, dizajnirane da bude intuitivna, brza i jednostavna za upotrebu. Upotrijebite soundbar, bežični zvučnik, AV resiver, HiFi audio ili bilo koju kombinaciju koja vam najviše odgovara, a zatim možete čaki i proširiti svoj MusicCast sustav kako vrijeme prolazi.

Aplikacija za jednostavno rukovanje

Aplikacija MusicCast CONTROLLER omogućuje vam da putem pametnog telefona ili tableta jednostavno odaberete željene pjesme i streamte glazbu, kontrolirate glasnoću * i još mnogo toga. Aplikaciju na pametnom telefonu možete koristiti i za daljinsko upravljanje svim uređajima kompatibilnim s MusicCastom u drugim sobama.

* Dostupno samo za mini-plug stereo spajanje

Može se povezati s bilo kojim audio uređajem

Opremljen s RCA i mini stereo izlaznim terminalima, WXAD-10 se može povezati sa širokim rasponom audio proizvoda – bez obzira na komponente koje trenutno imate. Koristite ga sa stereo sustavom, Hi-Fi komponentom, kućnim kinom ili čak sa soundbarom. Mogućnosti su bezbrojne.