EB-L20002U

Kompaktan WUXGA laserski instalacijski projektor od 20.000 lumena koji nudi sjajnu i pouzdanu izvedbu o kojoj ne morate brinuti.

EB-L20002U namijenjen je za upotrebu na različitim događajima, festivalima, atrakcijama za posjetitelje, velikim predavaonicama, sajmovima i trgovačkim centrima, ali i za korporativne i obrazovne svrhe.

Napredno projekcijsko rješenje od 20.000 lumena

Projektor se jednostavno uklapa u postojeću infrastrukturu. U njemu se koriste iste leće kao i kod projektora iz popularne Epsonove serije EB-L1000 s nativnom 4K podrškom.

Jednostavna instalacija

Toliko je lagan, kompaktan i jednostavan da ga može prenositi i instalirati jedna osoba. EB-L20002U omogućuje instalaciju od 360 stupnjeva i može projicirati iz svih kutova, kao i u okomitom načinu. Također ima ugrađenu kameru za automatsko pretapanje rubova.

Uvjerljiva pouzdanost

Uz jamstvo od pet godina ili 20.000 sati, u kombinaciji s ugrađenom samostalnom rekalibracijom, ove projektore možete jednom instalirati i više o njima ne morate brinuti. Ugrađena kamera omogućuje daljinsko podešavanje i rješavanje problema

Ključne značajke

  • Očaravajuća svjetlina: 20.000 lumena
  • Rezolucija: Nativna WUXGA rezolucija
  • Kompatibilnost: Epsonov profesionalni softverski alat za projektore
  • Ugrađena kamera visoke rezolucije: Za dijagnostiku, postavljanje, podešavanje i automatsko pretapanje rubova
  • Trajna pouzdanost: Zatvorena optička jedinica radi zaštite od prašine i dima