Loading...

CM20DTS

Svestrani CM20DTS je 4,25″ dvo-sistemski dizajnerski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom.

CM30DTD

4,25 “dvosmjerni, tanki rubni stropni zvučnik, sa stražnjom kutijom, idealan za reprodukciju dinamične pozadinske glazbe, može se kombinirati s drugim modelima u liniji

CM60DTD

6.5 “dvosmjerni, tanki rubni stropni zvučnik, sa stražnjom kutijom, pogodan za distribuciju govora i glazbe na većoj glasnoći

COMMUNITY D4

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

COMMUNITY D4LP

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

COMMUNITY D6

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 6,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

COMMUNITY D8

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 8″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

COMMUNITY D10

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 10″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

COMMUNITY D5

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

CM3T

CM 3T je stilizirani mali 3“ dualocone 70/100V ugradni zvučnik. Zahvaljujući svojoj veličini sliči halogenskim lampama. Idealan zvučnik za prostorije poput toaleta, garderoba, sanitarija i sličnih prostora. Snaga 6W/100V.

CM6E

CM 6E je 100V ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom te ugrađenim 6,5” zvučnikom s papirnatom membranom.

CMM 6

CMM 6 je moderan ugradbeni 100V zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je metalno s aluminijskom mrežicom što ga čini vrlo pogodnim za vlažne prostore poput toaleta, sanitarija i slično.

CM4T

CM4T idealan izbor između veličine, kvalitete i cijene. Kučište je metalno, a membrana dvostruka papirnata za smanjenu distorziju s povećanom otpornošću prema vlazi. Jednostavna ugradnja pomoću dvije oprugaste kopče.

CM 5E

CM 5E je cjenovno povoljan moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom.

CM 6T

CM 6T dvosistemski full-range ugradbeni (6,5″ + 1″), može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Kada se koristi kao 16Ω zvučnik moguće je spojiti više zvučnika u paralelni spoj; čime smanjujemo otpor.

CM 20T

CM 20T – dvosistemski ugradbeni zvučnik. Može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Za upotrebu u 100V sistemu CM 20T je opremljen s visoko kvalitetnim 100V ugrađen 6,5″ woofer i transformatorom s nekoliko odabira snage (max. 20W).

CMX 20T

CMX 20 je ugradbeni zvučnik u IP zaštiti primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s aluminijskom prednjom mrežicom te ugrađenim 8” bas zvučnikom i 1″ visokotoncem.

CMX 20DT

CMX20DT dvo-sistemski ugradni zvučnik namijenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snažan, topli i prirodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.

CM608D(T)

CM608D(T) je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.

CM1008D

CM1008D dvo-sistemski nisko-ohmski ugradni zvučnik namjenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snaža, topli i priorodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.

CM20DT

CM20DT je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.

CMAR5-W

CMAR5-W zvučnik je dizajniran posebno za kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.

CMAR6-W

CMAR6-W zvučnik je dizajniran posebno zbog namjene da se ponudi kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.

CMAR8

CMAR8 zvučnik dizajniran da ponudi maksimalnu kvalitetu zvuka čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.

CMR15T

CMR15T je dvo-sistemski (4″ + 1″) ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Dizajneri ga vole zbog njegova lijepa izgleda, jednostavne ugradnje i visoke kvalitete zvuka koji reproducira.

CMR 5

CMR 5 je moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište izrađeno od visoko kvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom. Sadrži 5.25” širokopojasni zvučnik.

CMR 20

CMR 20 – ugradni zvučnik u kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog ABS-a, metalnom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom s papirnatom membranom te 1″ visokotoncem.

CMS15T

CMS15T je dvo-sistemski ugradni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visoko kvalitetnog ABS-a s aluminijskom mrežicom i ugrađenim 5.25” wooferom i 1″ visokotoncem.

CMS20T

CMS20T je ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom i ugrađenim 6,5” zvučnikom s polipropilenskom membranom i 1″ visokotoncem.

CMSUB8

CMSUB8 je ugradni subwoofer s dvostrukom 8Ω zavojnicom i pasivnim filtrom. Snaga: 2x 80W, frekventni raspon 50Hz – 200 Hz. Uz dodatak transformatora može se koristiti i u 100V instalacijama.

CMSQ108

CMSQ108 – moderan ugradni zvučnik elegantnoga dizajna i savršeno prirodnog zvuka s stiliziranim četvrtastim rubom i malim tankim dizajnom, ovaj zvučnik uklapa se u svaki ambijent.

CMRQ108

CMRQ108 – magnetski oklopljeni ugradni hi-end zvučnik s DuPont® Kevlar™ membranom i s gumenim obrubom za kvalitetnu reprodukciju glazbe visoke kvalitete. Snaga 120W.

CMRQ108C

CMRQ108C – magnetski oklopljeni ugradni hi-end stereo zvučnik koji može poslužiti kao centralni zvučnik ili kao ultra diskretan zvučnik za kvalitetnu pozadinsku glazbu za butike, barove i sl.