Loading...

COLS41

COLS41 – zvučni stup s izvanrednim akustičkim potencijalom. Sadrži 4 komada 2″ fullrange woofera i 1″ tweeter u IP66 kučištu te stvara maksimalni zvučni tlak od 100 dB u akustički inertnom kućištu.

COLS81

COLS81 – zvučni stup s izvanrednim akustičkim potencijalom. Sadrži 8 komada 2″ fullrange woofera i 1″ tweeter u IP66 kučištu te stvara maksimalni zvučni tlak od 104 dB u akustički inertnom kućištu.

COLS101

COLS101 – zvučni stup izvanrednog akustičkog potencijala s ugrađena 10x 2″ fullrange woofera i 1″ tweeterom u IP66 kućištu. Maksimalni zvučni tlak od 106 dB u akustički inertnom kućištu.

Zvučni stup ili moderna kolumna posebno je prikladna za reprodukciju zvuka u prostorima koji ne zadovoljavaju akustičke karakteristike.

Napredna tehnologija jamči optimiziranu disperziju zvuka i bolju razumljivost govora. Na taj se način smanjuju odjeci u crkvama, sportskim objektima, javnim zgradama, konferencijskim prostorijama i auditorijumima. Ova serija zvučnika nudi bezvremenski dizajn u kombinaciji s besprijekornom reprodukcijom zvuka.