[fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=rWCJXFjB-BY&feature=emb_title” alignment=”center” width=”” height=”” autoplay=”false” api_params=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” css_id=”” /]

Sustav rezervacija

Rješenje za: sobe za sastanke, konferencijske dvorane, predavaonice, dvorane, učionice, sportske centre

Višejezični sustav rezervacija za:
sobe za sastanke, konferencijske dvorane, predavaonice, dvorane, učionice, sportske centre kao i sva druga mjesta za sastanke.

Nije potrebno stručno znanje jer je instalacija brza i jednostavna. Rezervacija sobe ili dvorane odrađuje se izravno na touch displayu, računalu ili mobilnom uređaju putem Outlooka, MS Office 365, MS Exchange ili Google Apps for Work aplikacije.

Integracija sustava i automatizacija

Kako je na tržištu sve više modernih tehnoloških sustava i uređaja, ponuda sustava za kućnu automatizaciju je zaista široka. Danas možete kupiti bilo što – od bežičnog audio sustava i pametnih žarulja do kuhala kojim upravlja telefon. San moderne osobe, pomislili biste. Proizvodi dolaze s vlastitom aplikacijom za mobilne uređaje i kompatibilni su sa svim uobičajenim operativnim sustavima. Međutim, nisu međusobno kompatibilni što u praksi to znači da što više pametnih proizvoda imate kod kuće, imat ćete još više posla svaki put kada poželite otići ili se vratiti kući.