CM 6E je 100V ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom te ugrađenim 6,5” zvučnikom s papirnatom membranom.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom i uključenim 4,25″ LF i 1″ HF jedinicama te tankom mrežicom koja se povezuje sa zvučnikom putem integriranih neodymium magneta. Snaga 20W/100V.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom i uključenim 4,25″ LF i 1″ HF jedinicama te tankom mrežicom koja se povezuje sa zvučnikom putem integriranih neodymium magneta. Snaga 30W/100V.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom i uključenim 6″ LF i 1″ HF jedinicama te tankom mrežicom koja se povezuje sa zvučnikom putem integriranih neodymium magneta. Snaga 60W/100V.

CM 3T je stilizirani mali 3“ dualocone 70/100V ugradni zvučnik. Zahvaljujući svojoj veličini sliči halogenskim lampama. Idealan zvučnik za prostorije poput toaleta, garderoba, sanitarija i sličnih prostora. Snaga 6W/100V.

CMM 6 je moderan ugradbeni 100V zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je metalno s aluminijskom mrežicom što ga čini vrlo pogodnim za vlažne prostore poput toaleta, sanitarija i slično.

CM4T idealan izbor između veličine, kvalitete i cijene. Kučište je metalno, a membrana dvostruka papirnata za smanjenu distorziju s povećanom otpornošću prema vlazi. Jednostavna ugradnja pomoću dvije oprugaste kopče.

CM 5E je cjenovno povoljan moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom.

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 6,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
CM 6T dvosistemski full-range ugradbeni (6,5″ + 1″), može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Kada se koristi kao 16Ω zvučnik moguće je spojiti više zvučnika u paralelni spoj; čime smanjujemo otpor.
CM 20T – dvosistemski ugradbeni zvučnik. Može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Za upotrebu u 100V sistemu CM 20T je opremljen s visoko kvalitetnim 100V ugrađen 6,5″ woofer i transformatorom s nekoliko odabira snage (max. 20W).
CMX 20 je ugradbeni zvučnik u IP zaštiti primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s aluminijskom prednjom mrežicom te ugrađenim 8” bas zvučnikom i 1″ visokotoncem.
CMX20DT dvo-sistemski ugradni zvučnik namijenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snažan, topli i prirodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.
CM608D(T) je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 8″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 10″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Stropni ugradni “high-impact” 8Ω i 70V/100V zvučnik / subwoofer, Drop-Stop™ tehnologija, Twist-Assist™ tehnologija, 10″ woofer, maksimalni kontinuirani SPL: 116dB (122dB peak).

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

CM1008D dvo-sistemski nisko-ohmski ugradni zvučnik namjenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snaža, topli i priorodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.
CM20DT je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.
CMAR5-W zvučnik je dizajniran posebno za kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijam.
CMAR6-W zvučnik je dizajniran posebno zbog namjene da se ponudi kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.
CMAR8 zvučnik dizajniran da ponudi maksimalnu kvalitetu zvuka čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.
CMR15T je dvo-sistemski (4″ + 1″) ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Dizajneri ga vole zbog njegova lijepa izgleda, jednostavne ugradnje i visoke kvalitete zvuka koji reproducira.
CMR 5 je moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište izrađeno od visoko kvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom. Sadrži 5.25” širokopojasni zvučnik …
CMR 20 – ugradni zvučnik u kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog ABS-a, metalnom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom s papirnatom membranom te 1″ visokotoncem.
CMS15T je dvo-sistemski ugradni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visoko kvalitetnog ABS-a s aluminijskom mrežicom i ugrađenim 5.25” wooferom i 1″ visokotoncem…
CMS20T je ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom i ugrađenim 6,5” zvučnikom s polipropilenskom membranom i 1″ visokotoncem.
CMSUB8 je ugradni subwoofer s dvostrukom 8Ω zavojnicom i pasivnim filtrom. Snaga: 2x 80W, frekventni raspon 50Hz – 200 Hz. Uz dodatak transformatora može se koristiti i u 100V instalacijama.
CMSQ108 – moderan ugradni zvučnik elegantnoga dizajna i savršeno prirodnog zvuka s stiliziranim četvrtastim rubom i malim tankim dizajnom, ovaj zvučnik uklapa se u svaki ambijent.
CMRQ108 – magnetski oklopljeni ugradni hi-end zvučnik s DuPont® Kevlar™ membranom i s gumenim obrubom za kvalitetnu reprodukciju glazbe visoke kvalitete. Snaga 120W.
CMRQ108C – magnetski oklopljeni ugradni hi-end stereo zvučnik koji može poslužiti kao centralni zvučnik ili kao ultra diskretan zvučnik za kvalitetnu pozadinsku glazbu za butike, barove i sl.