CM 6E je 100V ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom. Dolazi s ugrađenim 6,5” zvučnikom s papirnatom membranom.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom. Dolazi s  uključenim 4,25″ LF i 1″ HF jedinicama. Tanka mrežica se povezuje sa zvučnikom preko integriranih neodymium magneta. Snaga 20W/100V.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom. Dolazi s uključenim 4,25″ LF i 1″ HF jedinicama. Tanka mrežica lako se stavlja pomoću neodymium magneta. Snaga 30W/100V.
Dvo-sistemski ugradni zvučnik “bez ruba” s pozadinskom ”back-box” kutijom i uključenim 6″ LF i 1″ HF jedinicama te tankom mrežicom koja se povezuje sa zvučnikom putem integriranih neodymium magneta. Snaga 60W/100V.

CM 3T je stilizirani mali 3“ dualocone 70/100V ugradni zvučnik. Zahvaljujući svojoj veličini sliči halogenskim lampama. Idealan zvučnik za prostorije poput toaleta, garderoba, sanitarija i sličnih prostora. Snaga 6W/100V.

CMM 6 je moderan ugradbeni 100V zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je metalno s aluminijskom mrežicom što ga čini vrlo pogodnim za vlažne prostore poput toaleta, sanitarija i slično.

CM 4T je idealan izbor između veličine, kvalitete zvuka i cijene. Kučište je metalno, a membrana je dvostruka papirnata za smanjenu distorziju s povećanom otpornošću prema vlazi. Jednostavna ugradnja pomoću dvije oprugaste kopče.

CM 5E je cjenovno povoljan moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom prednjom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom.

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 4,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
CM 6T dvosistemski full-range ugradbeni (6,5″ + 1″), može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Kada se koristi kao 16Ω zvučnik moguće je spojiti više zvučnika u paralelni spoj; čime smanjujemo otpor.

Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.

CM 20T – dvosistemski ugradbeni zvučnik. Može se koristiti kao 16Ω ili 100V zvučnik. Za upotrebu u 100V sistemu CM 20T je opremljen s visoko kvalitetnim 100V ugrađen 6,5″ woofer i transformatorom s nekoliko odabira snage (max. 20W).
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 6,5″ LF + 1″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
CMX 20 je ugradbeni zvučnik u IP zaštiti primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnog ABS-a s aluminijskom prednjom mrežicom te ugrađenim 8” bas zvučnikom i 1″ visokotoncem.
CMX20DT dvo-sistemski ugradni zvučnik namijenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snažan, topli i prirodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.
CM1008D dvo-sistemski nisko-ohmski ugradni zvučnik namjenjen distribuciji pozadinskog ozvučenja na višem nivou kvalitete i glasnoće. Isporučuje snaža, topli i priorodan zvuk i spada u “high-end” proizvod kada je kvaliteta zvuka u pitanju.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 8″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
CM608D(T) je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.
CM20DT je dizajnerski ugradbeni zvučnik ultra tankog ruba za sve tipove ozvučenja i prostora. Kućište zvučnika je izrađeno od visokokvalitetnoga ABS-a s ugrađenom 6,5” bas jedinicom i 1″ visokotonskim zvučnikom.
Dvo-sistemski full-range koaksijalni stropni ugradni zvučnik, 10″ LF + 1.25″ HF, koaksijalni dizajn, zasebni magneti za LF i HF, Tru-Phase ™ waveguide, Carbon Ring Cone™, Drop-Stop™ i Twist-Assist™ tehnologije.
Stropni ugradni “high-impact” 8Ω i 70V/100V zvučnik / subwoofer, Drop-Stop™ tehnologija, Twist-Assist™ tehnologija, 10″ woofer, maksimalni kontinuirani SPL: 116dB (122dB peak).
CMAR5-W zvučnik je dizajniran posebno za kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijam.
CMAR6-W zvučnik je dizajniran posebno zbog namjene da se ponudi kvalitetan zvuk čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih kvalitetnih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.
CMAR8 zvučnik dizajniran da ponudi maksimalnu kvalitetu zvuka čak i u najtežim, vlažnim i toplim uvjetima. Kombinacija najboljih komponenti s rigoroznim inženjeriskim specifikacijama.
CMR 5 je moderan ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište izrađeno od visoko kvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom. Sadrži 5.25” širokopojasni zvučnik.
CMR15T je dvo-sistemski (4″ + 1″) ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Dizajneri ga vole zbog njegova lijepa izgleda, jednostavne ugradnje i visoke kvalitete zvuka koji reproducira.
CMR 20 – ugradni zvučnik u kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog ABS-a, metalnom mrežicom te ugrađenim 5” zvučnikom s papirnatom membranom te 1″ visokotoncem.
CMS15T je dvo-sistemski ugradni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visoko kvalitetnog ABS-a s aluminijskom mrežicom i ugrađenim 5.25” wooferom i 1″ visokotoncem.
CMS20T je ugradbeni zvučnik primjenjiv za sve vrste prostora. Kućište od visokokvalitetnog ABS-a s metalnom mrežicom i ugrađenim 6,5” zvučnikom s polipropilenskom membranom i 1″ visokotoncem.
CMSUB8 je ugradni subwoofer s dvostrukom 8Ω zavojnicom i pasivnim filtrom. Snaga: 2x 80W, frekventni raspon 50Hz – 200 Hz. Uz dodatak transformatora može se koristiti i u 100V instalacijama.
CMSQ108 – moderan ugradni zvučnik elegantnoga dizajna i savršeno prirodnog zvuka s stiliziranim četvrtastim rubom i malim tankim dizajnom, ovaj zvučnik uklapa se u svaki ambijent.
CMRQ108 – magnetski oklopljeni ugradni hi-end zvučnik s DuPont® Kevlar™ membranom i s gumenim obrubom za kvalitetnu reprodukciju glazbe visoke kvalitete. Snaga 120W.
CMRQ108C – magnetski oklopljeni ugradni hi-end stereo zvučnik koji može poslužiti kao centralni zvučnik ili kao ultra diskretan zvučnik za kvalitetnu pozadinsku glazbu za butike, barove i sl.
SDQ5PIR je kompaktan aktivni zvučnički komplet od dva 2-way zvučnika u bass reflex kučište s ugrađenim 5,25″ wooferom i 1″ tweeterom. Sadrži RS232 port i uključen IR daljinski kontroler.
SM6 serija zvučnika nudi različite low budget multi funkcionalne 6W/100V kvadratne zvučnike vrlo povoljne cijene s ugrađenim 5 ” wooferom, kvalitetnog zvuka i jednostavnog dizajna.
OVO3T zvučnik u ABS kućištu s 3″ wooferom i 1″ silk dome tweeterom, RMS snage 40W@16Ω i ugrađenim 100 transformatorom max. snage 6W@100V. Jednostavna montaža i povoljna cijena.
OVO5T zvučnik u ABS kućištu s 5,25″ wooferom i 1″ silk dome tweeterom, RMS snage 80W@16Ω i ugrađenim 100 transformatorom max. snage 30W@100V. Za većinu unutrašnjih prostora.
OVO8T zvučnik u ABS kućištu s 8″ LF i 1″ silk dome HF driverom. RMS snaga 160W@16Ω i 100V transformator snage 60W@100V uz povoljnu cijena i visoki SPL čine ovaj zvučnik izvrsnim odabirom.
KUBO 3(T) – 3″ kompaktni dizajnerski “full-range” zvučnik u crnoj ili bijeloj boji s jedinstvenim sustavom postave. Snaga zvučnika 40W u kombinacijama – 8Ω, 16Ω, 70V /100V.
KUBO 5(T) – 5,25″ kompaktni dizajnerski “2-way” zvučnik u crnoj ili bijeloj boji s jedinstvenim sustavom postave. Snaga zvučnika je 80W u kombinacijama – 8Ω, 16Ω, 70V /100.
MASK2 – full range zvučnik snage 50W dizajnirani za istinske ljubitelje glazbe. Savršeni u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva visoko kvalitetan HiFi zvuk u malim i srednjim prostorijama.
MASK4C(T) – 4,25″ dizajnerski 2-way zvučnik u crnoj ili bijeloj boji, IP64 zaštite, s jedinstvenim “ClickMount” sustavom montaže. RMS snaga 70W. Dolazi u dvije opcije – kao 8Ω ili kao 16Ω/100V zvučnik.
MASK4T – 2-way zvučnik u IP64 kutiji nazivne snage 50W@16Ω za montažu na zid ili na strop. Kutija izrađena od visokokvalitetnog ABS-a s 4.5” polipropilenskim LF + 1” HF driverom uz “3D” nosač.
MASK6C(T) – 6,5″ dizajnerski 2-way zvučnik u crnoj ili bijeloj boji, IP64 zaštite, s jedinstvenim “ClickMount” sustavom montaže. RMS snaga 200W. Dolazi u dvije opcije – kao 8Ω ili kao 16Ω/100V zvučnik.
MASK6T – 2-way zvučna kutija u IP64 zaštiti RMS snage 150W@16Ω s 100V transformatorom max. snage 60W za montažu na zid ili strop. Zvučnik sadrži ugrađen 6.5” polipropilenski LF i 1” HF zvučnik.
MASK 8(F) je 2-way / fullrange zvučnik AES snage 200W. MDF Bass Reflex drvena kutija sadrži 3 stupnja protekcije, 8” HD woofer i 1” HD silk dome visokotonac s rotacionom hornom.
VINCI4 – 2-way hi-end 4” bass reflex zvučna kutija vrhunske kvalitete s 4” wooferom papirnate membrane i 0,75” silk dome tweeterom s membranom od svile. Snaga 120W@6Ω. Opcija postave na zid.
VINCI5 – prestižan i fantastičan zvučnik izvanrednih performansi i kvalitete u odnosu na svoju cijenu. 2-way bass reflex kutija, 5,25″ woofer + 0,75″ tweeter, pomična magnetska mrežica.
VINCI7 – prestižan i fantastičan zvučnik izvanrednih performansi i kvalitete u odnosu na svoju cijenu. 2-way bass reflex kutija, 7″ woofer s membranom od polipropilena + 1″ tweeter, s membranom od svile.
H10G je snažna vodootporna zvučna truba s kompresijskim sistemom snage (RMS) 10W@100V spremna proizvesti maksimalni zvučni tlak od 111dB. Nehrđajuće čelično kućište, IP66 standard.
H20G je snažna vodootporna zvučna truba s kompresijskim sistemom snage 20W@100V spremna proizvesti maksimalni zvučni tlak od 117dB. Nehrđajuće čelično kućište, IP66 standard.
H30LTG – snažna industrijska zvučnička truba snage 30W@100V spremna proizvesti maksimalni zvučni tlak od 121dB. IP66 zaštita čine zvučnik idealnim za velike udaljenosti i vanjsku upotrebu.
HM25-G – jedinstvena snažna industrijska zvučnička truba s kompresijskim driverom snage 25W@100V izrađena u potpunosti od aluminija, uključujući i unutarnji dio trube. Max SPL: 117dB.
MP16G – zvučni projektor snage 16W@100V dizajniran za visokokvalitetnu glazbu kao i za emitiranje glasovnih poruka. Kombinacija kvalitetnog kućišta od nehrđajućega čelika i aluminija.
MP26G – zvučni projektor snage 26W@100V dizajnirani za visokokvalitetnu glazbu kao i za emitiranje glasovnih poruka. Kombinacija kvalitetnog kućišta od nehrđajućega čelika i aluminija.
MPBD20-G je dvosmjerni 100V zvučni projektor opremljen s dva 5″ drivera pod nagibom u kućištu s IP64 standardom. Kvaliteta zvuka osigurava primjernu u raznim zvučničkim sustavima.
MPH31-G – zvučni projektor s trubom snage 30W@100V posebno dizajniran za vanjsku primjenu u sustavim pozadinskog ozvučenja gdje osim muzike postoji potreba za slanjem obavijesnih poruka.
MPLT32G – 2-way “long-throw” zvučni projektor s izuzetnih karakteristika i velikog dometom snage 32W@100V izuzetnog dometa, visokog SPL-a, niske distorzije i proširene osjetljivosti.
MPLT62G – 2-way “long-throw” zvučni projektor s izuzetnih karakteristika i velikog dometom snage 62W@100V izuzetnog dometa, visokog SPL-a, niske distorzije i proširene osjetljivosti.
SPH16 – moderan 2-way Hi-Fi ovjesni zvučnik snage 16W@100V za sve vrste prostora a naročito s visokim stropovima. Kučište zvučnika od visokokvalitetnog ABS-a s 5,25” LF i 1″ HF driverom.
SPH20 – 2-way sferni zvučnik u IP63 kućištu od ABS-a snage 20W@100V s ugrađenom 8″ zvučnikom i specijalnom disperzijskom kuglom koja daje disperziju zvuka na 360° i SPL od 108dB.
COLS41 – zvučni stup s izvanrednim akustičkim potencijalom. Sadrži 4 komada 2″ fullrange woofera i 1″ tweeter u IP66 kučištu te stvara maksimalni zvučni tlak od 100 dB u akustički inertnom kućištu.
COLS81 – zvučni stup s izvanrednim akustičkim potencijalom. Sadrži 8 komada 2″ fullrange woofera i 1″ tweeter u IP66 kučištu te stvara maksimalni zvučni tlak od 104 dB u akustički inertnom kućištu.
COLS101 – zvučni stup izvanrednog akustičkog potencijala s ugrađena 10x 2″ fullrange woofera i 1″ tweeterom u IP66 kućištu. Maksimalni zvučni tlak od 106 dB u akustički inertnom kućištu.
SUBLIME – zidni nadgradni subwoofer za jak i duboki bas unatoč svom “slim” dizajnu i dubini od samo 12cm. Bandpass MDF kučište sadrži 6.5” dual coil woofer snage 2x 80W@8Ω.
SUBA-165 – visoko kvalitetni aktivni bass reflex subwoofer, nevjerojatnih performansi obzirom na veličinu i usporedbu s konkurenicijom. Opremljen je 8˝ wooferom (HD tip) u MDF kućištu.

SUB2201 – pasivni subwoofer u kućištu od kvalitetnog Multyplex drva i ugrađenom skretnicom do 150Hz i 10˝ dvostrukim bas zvučnikom prodornog i brzog basa. RMS snaga 500W.

SUB2400 – pasivni optimalno podešeni bandpass subwoofer iznimno jakog basa u kučištu od MDF-a i ugrađenim dvostrukim iznimno brzim 10˝ zvučnikom i ugrađenoj „push-pull“ tehnologiji.

ROCK20 – stilizirani 100V / nisko ohmski zvučni kamen u IP64 zaštiti za reprodukciju zvuka u Hi-Fi kvaliteti i sa širokom disperzijom zvuka. 6,5” LF i 1″ HF driver. Snaga 30W@100V.

CMBB je stražnja pozadinska kutija za zvučničke tipa: CM6T, CM6E, CM20T, CM608 u situacijama kada zvučnike postavljamo npr. u betonski zid, cigleni zid, nadgradno na strop.

Zbog oblika savršeno se montira u betonski ili cigleni zid, no također se može montirati i kao stražnja strana za zvučnike: CMR608, CMR5, CMR20T koji se ugrađuju na zid. Boja: bijela.

Zbog oblika savršeno se montira u betonski ili cigleni zid, no također se može montirati i kao stražnja strana za zvučnike: CMR608, CMR5, CMR20T koji se ugrađuju na zid. Boja: bijela.

Serija zvučničkih kutija za naše pravokutne ugradne zvučnike. Kutije su izrađene na način da sprječavaju rezonanciju. Posebno dimenzionirane da se u njih mogu ugraditi zidni i stropni zvučnici.

Serija zvučničkih kutija za naše pravokutne ugradne zvučnike. Kutije su izrađene na način da sprječavaju rezonanciju. Posebno dimenzionirane da se u njih mogu ugraditi zidni i stropni zvučnici.

Serija zvučničkih kutija za naše pravokutne ugradne zvučnike. Kutije su izrađene na način da sprječavaju rezonanciju. Posebno dimenzionirane da se u njih mogu ugraditi zidni i stropni zvučnici.

COLSBRA je podesivi nosač od nehrđajućega čelika za COLS seriju zvučnih stupova. Dostupan je kao odvojen pribor i omogućava jednostavno zakretanje i naginjanje zvučnih stupova.